Spletna poslovalnica

Zakaj KD Skladi

Leta 1992 smo kot pionirji oblikovali vzajemni sklad Galileo. V naslednjih letih smo pospešeno združevali znanje in izkušnje ter oblikovali nove vzajemne sklade in varčevalne načrte, da bi ljudem lahko ponudili kar najbolj kakovosten izbor možnosti vlaganja oziroma varčevanja v skladih.

Danes, 20 let kasneje, upravljamo KD Krovni sklad s 14 podskladi. Uspeli smo zgraditi širok nabor možnosti, med katerimi si lahko vsakdo sestavi portfelj in se z njim poistoveti – »da, to so moje naložbe, investiram z razlogom«.

Če bi leta 1992 vložili v KD Galileo 100 EUR, bi bila vaša investicija po 20 letih, leta 2012, vredna približno 1.300 evrov. Drži. Od časov izredne donosnosti v letih od 2001 do 2007 smo se naučili, kako prepoznati priložnost in jo izkoristiti. Zdaj z mirnostjo obvladujemo aktualne spremembe na trgu, saj smo v dveh desetletjih spoznali pomen cikličnega razvoja trgov ter pomen dolgoročnih ciljev.

Predani smo stalnemu izpopolnjevanju, tako na strokovnem, kot na osebnem področju. Kot družba krepimo kompetence in jih prenašamo tako na svoje zaposlene, kot na naše partnerje in vlagatelje. Skupaj omogočamo, da znanje in izkušnje prehajajo v modrost in intuicijo.

  • Možnost izbire: KD Skladi pod KD Krovnim skladom ponujamo celovito izbiro podskladov z različnimi dolgoročno perspektivnimi naložbenimi politikami, med katerimi lahko v vsakem trenutku oblikujete naložbeno kombinacijo v skladu s svojimi potrebami in vrednotami. Izberete lahko kratkoročno, zelo varno in stabilno varčevanje v skladu denarnega trga, pri katerem lahko izkoristite boljšo likvidnost naloženih sredstev kot na primer z vezanimi bančnimi vlogami. Ali pa izberete srednje in dolgoročno varčevanje v obvezniških in delniških skladih, od osnovnega globalno razpršenega sklada delniških skladov do ožje usmerjenih geografskih in panožnih delniških skladov. 
  • Večja možnost izbire med različnimi podskladi znotraj KD Krovnega sklada vam omogoča sestavo optimalne naložbene kombinacije.
  • Reference: družba za upravljanje KD Skladi je ena vodilnih družb za upravljanje v Sloveniji, članica Skupine KD Group. Premoženje skladov upravljajo priznani strokovnjaki, ki so prejeli številna domača in tuja priznanja za uspešno upravljanje.
  • Tradicija upravljanja investicijskih skladov: izhajamo iz tradicije, znanja in izkušenj, ki smo jih pridobili v dolgoletnem upravljanju investicijskih skladov. Upravljamo tudi s prvim slovenskim skladom KD Galileo.
  • Postopno varčevanje: možnost postopnega (obročnega) vplačevanja v izbrani podsklad – z direktno bremenitvijo ali z varčevalnim načrtom.
  • Dostopnost: omogočamo sodoben in enostaven pristop prek spletne poslovalnice KD Skladi.net ali  pristop prek pristopne izjave s pošiljanjem po navadni pošti. Pričakujemo vas tudi osebno: vabljeni na obisk v eno od naših vpisnih mest.
Skladi
Nakup in prodaja
Način varčevanja v skladih
Portfelji skladov
Prijava na e-novice
Novice, strokovni članki, dogodki, akcije, poročila skladov, ...
Brezplačni telefon 080 80 24Pokličete nas lahko vsak delavnik od pon-čet 8:00-17:00 in petek 8:00-16:00.

Spletna mesta KD

Zapri okno