Varčujte glede na namen, z mesečnimi zneski od 30 evrov dalje

Prepoznali smo 3 najpogostejše varčevalne namene in iz naših skladov izoblikovali 3 pakete skladov za varčevanje. V vsakem je vključenih več skladov v vnaprej pripravljenih razmerjih, ki so jih upravitelji sestavili tako, da omogočajo uresničitev varčevalnih ciljev za različne namene:

Moje sanje

Individualni cilji za drzne sanjalce.

Primeri varčevalnih ciljev: čezoceanska potovanja, sanjska poroka, nakup dragocenega glasbila, investicija za zagon lastnega posla, obnova stanovanja ...

Zanima me več
Moje sanje

Popotnica za življenje

Omogočite svojim otrokom lažji skok v samostojnost.

Primeri varčevalnih ciljev: mesečna žepnina za študij, šolnina na eni boljših evropskih fakultet, pomoč pri nakupu prvega stanovanja, prvo samostojno potovanje ...

Zanima me več
Popotnica za življenje

Situirana jesen

Da bi si ob pokojnini lahko privoščili več.

Primeri varčevalnih ciljev: finančni dodatek k pokojnini, vikend na morju ali v hribih, lepotilni tretmaji v toplicah na Luni … kdo ve, kakšne cilje bomo imeli v (oddaljeni) prihodnosti?

Zanima me več
Situirana jesen

Naročite se na brezplačni posvet s finančnim svetovalcem

Naši finančni svetovalci vam bodo na osebnem posvetu pomagali razumeti in sestaviti osebni portfelj glede na vaš namen varčevanja in nagnjenost k tveganju. Svetovali vam bodo strokovnjaki na področju varčevanja v investicijskih skladih, podprti s kakovostnimi informacijami o dogajanjih na posameznih kapitalskih trgih.

Vstopite v stik z nami – vprašajte naše finančne svetovalce, posvetujte se z njimi in uredite pristop k skladom, ki so primerni za vas.