KD Corporate Bonds

Z vidika nižje nihajnosti je podsklad KD Corporate Bonds naslednja alternativa skladu denarnega trga KD MM, takoj za obvezniškim podskladom KD Bond.
PristopiInvesticijski kalkulator

Vodja upraviteljskega tima

Primož Cencelj,

CFA, samostojni upravitelj

Primož Cencelj je končal ekonomsko fakulteto v Ljubljani. Od leta 2006 si je nabiral izkušnje kot analitik v borznoposredniški družbi KD BPD, od marca 2008 pa je zaposlen v družbi za upravljanje KD Skladi. V letu 2012 je pridobil finančni strokovni naziv CFA (Chartered Financial Analyst). Upravlja obvezniška sklada KD Bond in KD Corporate Bonds ter denarni sklad KD MM. Na izboru revije Moje finance je sklad KD MM redno izbran za najboljši denarni sklad v Sloveniji, Primož Cencelj pa je nosilec prestižnega priznanja najboljši slovenski upravljavec leta 2013 in 2015.

Graf sklada

Izberite koledarsko obdobje in si oglejte gibanje vrednosti enote premoženja sklada. Skladi so namenjeni dolgoročnemu varčevanju, zato šele donos v daljšem obdobju odraža njihovo poslanstvo in trud upraviteljske ekipe.
Podatki za izbrano časovno obdobje
Gibanje VEP (izberite koledarsko obdobje)
Od:  
Do:  
Arhiv VEP    
Izvozi podatke v MS Excel 

Dokumenti

Vrednost vloge

Vnesite število točk sklada, navedenih na pristopni izjavi, in ugotovite trenutno vrednost premoženja v tem skladu.

Izračun vrednosti vašega premoženja v skladu je zgolj informativne narave. Natančno stanje vaših sredstev lahko spremljate, če se registrirate v spletno poslovalnico KD Skladi.net
VEP na obračunski dan: 16.08.2017

Podsklad Datum VEP (v EUR) Sprememba v %
KD Corporate Bonds 16.08.2017 1,00 -0,08%


Vrednost vaše vloge na obračunski dan 16.08.2017

Podsklad VEP Št. točk Znesek
KD Corporate Bonds 1,00 EUR 0,0000 0,00 EUR
Število točk: