Stopite v stik

Za vsa vprašanja o varčevanju v skladih nas lahko pokličete in se dogovorite za osebni nasvet na sedežu družbe ali pa obiščete eno od številnih vpisnih mest. Svetovali vam bodo strokovnjaki na področju varčevanja v investicijskih skladih, ki imajo stalno stik s kakovostnimi informacijami o dogajanjih na posameznih kapitalskih trgih.
Želimo, da bi vsakdo lahko našel informacije na sebi najljubši način. Poleg premišljene strukture na teh straneh, smo pripravili še rubriko Vprašanj in odgovorov.

Nas želite spoznati in se pogovoriti v živo? Za vsa vprašanja o varčevanju v skladih nas lahko pokličete in se dogovorite za osebni nasvet na sedežu družbe ali obiščete eno od številnih naših poslovalnic ali vpisnih mest pri pogodbenih partnerjih. Za naročilo osebnega svetovanja lahko uporabite tudi spletni obrazec.

Poiščite želen stik in nam pošljite e-pošto ali nas pokličite.

Osebni nasvet na sedežu družbe KD Skladi

Sedež družbe: KD Skladi, d. o. o.
Naslov: Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana
Brezplačni telefon: 080 80 24
Elektronska pošta: nasvet@kd-skladi.si
Uradne ure: od 8.30. do 16. ure (oziroma po predhodnem dogovoru)

Vpisna mesta

Poslovalnice KD Skladi: Seznam poslovalnic KD Skladi
Pogodbeni partnerji*: Vpisna mesta pogodbenih partnerjev

* Predlagamo, da pred nameravanim obiskom vpisnega mesta pri pogodbenih partnerjih pokličete na telefonsko številko, ki je navedena ob vpisnem mestu in se dogovorite za čas obiska ter se tako izognete situaciji, da je morda svetovalec, ki ima licenco oz. dovoljenje za trženje enot investicijskih skladov, odsoten.

Odnosi z javnostmi

Mateja Stopar pr@kd-skladi.si
01 582 67 78