Spletna poslovalnica

KD Skladi že petič najbolj zaupanja vredni med skladi

Ljubljana,
V družbi zaupanja vrednih podjetij je v sredo, 23. maja 2012, zvečer v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani potekala slovesna podelitev nagrad Trusted Brand 2012 blagovnim znamkam, ki so jih bralci revije Reader's Digest izbrali za najbolj zaupanja vredne. V kategoriji Investicijske družbe in vzajemni skladi je že petič zapored laskavi naziv dobila družba KD Skladi. Naziv izkazuje zaupanje do skladov KD med slovenskimi potrošniki in bralci revije Reader's Digest.
Družba za upravljanje KD Skladi se je že petič zapored s 33 odstotki glasov pridružila drugim 40 slovenskim najbolj priznanim blagovnim znamkam. Predsednik uprave Matej Tomažin o razlogih za takšno uvrstitev: »S številno ekipo upraviteljev se trudimo za učinkovito upravljanje skladov, se udeležujemo različnih konferenc, obiskujemo podjetja, pridobivamo podatke, na podlagi katerih se lažje in boljše odločamo. Vlagatelji lahko pri nas najdejo sklade, ki zadostijo različnim željam. Veseli nas, da imamo prepoznavno blagovno znamko, ki vzbuja zaupanje.«

Prejemanje nagrade Trustred Brand

Na sliki: Polona Stepišnik - direktorica prodaje Mladinske knjige Založbe, Zala Grilc - svetovalka za marketing in odnose z javnostmi, Andrej Cunder – član uprave Mladinske knjige Založbe.


European Trusted Brand v izvedbi Reader’s Digest je ena največjih evropskih potrošniških raziskav o odnosu do izdelkov in storitev široke potrošnje. Izvaja se že dvanajsto leto, v Sloveniji pa šesto leto. V letošnjem letu je potekala v 13 jezikih in 15 državah, zbrali so več kot 27.747 odgovorov.

V Sloveniji je izdelke in storitve ocenjevalo 1.168 bralcev. Vsej Evropi je skupnih 20 kategorij, v Sloveniji pa so dodali še 20 lokalnih, med njimi je že peto leto tudi kategorija Investicijske družbe in vzajemni skladi. Raziskava Trusted Brand upošteva več meril pri ocenjevanju, najbolj zaupanja vredno blagovno znamko pa določi tista, ki izstopa po kakovosti in pozitivni osebni izkušnji potrošnikov. Podjetje, oziroma znamko, v raziskavo vključijo bralci prek spontanih navedb, uporaba logotipa Trusted Brand pa se ne plača.


Skupinska fotografija - Trustred Brand 2012

Skupinska fotografija vseh, ki so prejeli nagrado Trustred Brand 2012.

 

Več o izboru Trustred Brand.

nazaj na seznam
Skladi
Nakup in prodaja
Način varčevanja v skladih
Portfelji skladov
Prijava na e-novice
Novice, strokovni članki, dogodki, akcije, poročila skladov, ...
Brezplačni telefon 080 80 24Pokličete nas lahko vsak delavnik od pon-čet 8:00-17:00 in petek 8:00-16:00.

Spletna mesta KD

Zapri okno